(20) 277 8922

Major Mária vagyok ,kétgyerekes anyuka .38 év sportmúlttal renselkezem .12 évig atlétikáztam majd hosszútávfutottam és immár 18 éve lassan a vasak szerelmese vagyok .A sport mindig is elkisért fontos volt és a mai napig is fontos a számomra az egészséges életmód ,és a gyerekek ,illettve a környezetem égészséges életmódra nevelése .1 év a versenyzésbe is belekóstoltam amit nem hagytam abba most is készülök őszre .Céljaim között szerepel a gyerekprogramok illetve az édesanyák és a fiatalok fittségre nevelése.

Sajnos nagyon sok az elhizott emver Magyarországon .A Red Gym csapatát erősítem edzőként .Szeretek fitt lenni ,igy az ember sokkal többmindent bir a szürke rohanásos hétköznapokba .Amit kínálok az edzettjeimnek az a kőkemeny munka ,az életmódváltáshoz segitség folyamatos kontrollal ,távedzés ha vidéki valaki és nincs lehetősége hozzam járni igy a távedzéssel ez megoldható továbbá ,online étrendtérvezés ,online edzéstervezés tanácsadás .Eredményeim .Magyar Bajnokság IFBB.9 .hely 2016 .

Fitbalance Nemzetközi Cup .2016 .Bikinimodell Masters kategoria .3 hely Siofok .2016 .Biotech Beach Body 4 hely .-163 cm alatti . Bizom benne hogy egyre több embert tudok az egészéges életmódra nevelni .Keressetek bizalommal . Fitness Akadémia : Sportoktató Testépitő Fitness edző .